Leer de business unit manager van Aluvice kennen!

Met jarenlange ervaring in de industrie en een bewezen staat van dienst binnen het bedrijf, is Jenjira Van Genechten een onmisbare kracht binnen ons team!

Ze is verantwoordelijk voor een breed scala aan taken om ervoor te zorgen dat alles operationeel vlot verloopt. Dankzij Jenjira’s inspanningen en visie blijven we groeien!

 

Jenjira begon haar carrière bij Easy Systems in 2012 als administratief medewerker. Destijds bestond het team uit 8 personeelsleden, waardoor haar takenpakket bestond uit het verwerken van offertevragen en orderinvoer tot het klaarmaken van pakketten en verzending . Door deze hands-on ervaring heeft Jenjira een uitgebreide productkennis opgedaan, wat haar geholpen heeft om door te groeien naar deze rol. Daarnaast is Jenjira een toegewijde fulltime moeder van drie kinderen, wat haar vermogen om meerdere taken tegelijk aan te pakken alleen maar verder heeft versterkt.

Sinds begin 2024 is Aluvice een apart onderdeel binnen Easy Systems. Het concept, de producten en de communicatie blijven hetzelfde.

 

Wat houdt je functie in?

Jenjira: Als business unit manager ben ik naast het aanspreekpunt voor onze klanten, ook toezichthouder van alle operationele aspecten van Aluvice. Dit houdt onder andere in: beslissen over welke producten we verkopen en welke nieuwe we producten toevoegen aan het assortiment, samenwerken met het marketingteam om strategieën uit te werken, inschrijven voor beurzen, ondersteunen van aanvragen en streven naar de groei van Aluvice.

 

Wat doe je in je vrije tijd?

Jenjira: In mijn vrije tijd ben ik vaak bezig met kunstschilderen. Ik ben zelfs een opleiding aan het volgen. Ik laat me inspireren door zowel oude meesters als hedendaagse kunst, en ik combineer graag elementen uit beide stijlen in mijn werk. Daarnaast besteed ik ook tijd aan fitness, wat voor mij een fijne manier is om mijn hoofd leeg te maken.

 

Wat is een leuk weetje over jou dat mensen niet weten?

Jenjira: Ik heb via mijn moeders kant Thaise roots. Mijn voornaam is evenals Thais.

 

Op persoonlijk vlak: wat staat nog op je bucketlist dat je zeker wil doen?

Jenjira: Op mijn bucketlist staat zeker nog zoveel mogelijk reizen. Ik hou enorm van reizen en wil graag verschillende continenten ontdekken. Mijn favoriete vakantiebestemming is Thailand, dat blijft een speciale plek voor mij. Het lijkt me fantastisch om nog meer van de wereld te zien en nieuwe culturen te ervaren.

 

Om terug te komen op professioneel vlak: Wat is de visie en missie van Aluvice?

Jenjira: De missie van Aluvice is om onze klanten zo goed mogelijk te helpen met kwalitatieve goederen aan een correcte prijs. Ondanks de vele concurrenten op het gebied van standaard producten, proberen we ons te onderscheiden door het juiste advies, uitstekende service en technische ondersteuning aan te bieden. Onze levertermijnen zijn sneller dan die van anderen, omdat we vanuit België werken en ons constructief focussen op ergonomie, zodat werknemers dankzij onze oplossingen een verbeterde werkomgeving ervaren.

 

Wat zijn de uitdagingen voor Aluvice op dit moment?

Jenjira: De grootste uitdaging van het moment is de groei van het merk. We werken momenteel met een klein team en variabele bestellingen maken het moeilijk om in te schatten of we al dan niet extra personeel moeten inschakelen.

 

Hoe zie je Aluvice in de markt over 5 jaar?

Jenjira: De bedoeling is dat we nog veel blijven groeien. In de komende vijf jaar willen we onze processen efficiënter maken en ons personeelsbestand verdubbelen. Een webshop kan al een groot deel van administratie wegnemen wat dan weer de taken van onze inside sales verlicht. Een configurator moet in de toekomst een deel van de werklast van engineers overnemen, waardoor we meer oplossingen kunnen bieden en sneller inspelen op de noden van onze klanten.

 

Wat zou dan een droomproject zijn voor jou?

Jenjira: De ideale projecten voor Aluvice zijn werktafels, pickkarren of andere constructies die we in series kunnen produceren. We maken één ontwerp en als dat eenmaal vastligt, dan kunnen we op voorhand de onderdelen stockeren. We werken momenteel samen met een partner-integrator waarbij we verschillende werkstations herhaaldelijk mogen leveren. Voorts hebben we een eindklant waar we jaarlijks dezelfde pickkarren bezorgen.

 

Hoe zorg je ervoor dat klanttevredenheid gewaarborgd blijft?

Jenjira: Klanttevredenheid is belangrijk voor ons. Ik vind dat we altijd moeten blijven bijleren over onze producten. Regelmatig kom ik nog dingen tegen die me verassen omdat elke klant anders is. Het voordeel van Aluvice is dat we niet alleen standaard producten verkopen, maar ook vanuit die basis op maat werken. Zo kunnen we specifiek de wensen van onze klanten vervullen, zoals het toevoegen van een laptophouder, een scanner, en toolbordhouder of de juiste verlichting. Wanneer de personeelsleden van de klant die uiteindelijk met onze producten aan de slag gaan, tevreden zijn van de oplossingen die we bieden, dan is onze missie geslaagd. Dit is waarvoor we het doen!

 

Welke nieuwigheden zijn er in ontwikkeling voor Aluvice?

Jenjira: Het op punt stellen van de configurator staat nu op de planning. Verder zijn we aan het bekijken hoe we het kenteken van Aluvice kunnen integreren in onze producten zodat we onze merknaam beter in de kijker kunnen zetten.

 

Heb je nog een boodschap voor het team en de klanten van Aluvice?

Jenjira: We hebben nu een sterk team dat klaar is om verder te groeien. Zowel onze engineer als onze inside sales hebben veel ervaring die nodig is om over vijf jaar onafhankelijk te opereren met onze eigen techniekers en engineers. Dit zal ons meer rust en efficiëntie geven.