Aluminium constructies

Op zoek naar volledig gemonteerde aluminium constructies of werkplaatsoplossingen om uw productie- of distributieprocessen te optimaliseren? We integreren onze modulaire standaardoplossingen in een installatie die volledig is afgestemd op uw bedrijf.

Vertel ons naar wat u precies op zoek bent en we adviseren u over de juiste aluminium constructies voor uw werkplaats en tekenen ze indien gewenst volledig uit. Laat uw aluminium constructies in een kant-en-klaar bouwpakket leveren of laat al het werk over aan onze ervaren techniekers.

  • Kostenefficiënt dankzij modulaire componenten
  • Snelheid en flexibiliteit van montage
  • Hoge stevigheid en belastbaarheid
  • Mooie afwerking

Niet zeker welk product u nodig heeft? Bel met een expert ter zake.

Onze Werkwijze

Uitwerking concept
Vertel ons meer over de constructie(s) die u zoekt. Heeft u enkel een idee of al volledig uitgewerkte plannen? We zijn flexibel, kijken kritisch mee en werken de ideale constructie voor u uit. Daarbij houden we rekening met uw sector, activiteiten, producten, ruimte en andere specifieke wensen of vereisten.
Engineering
We hebben onze eigen engineering-afdeling die al het nodige uitwerkt voor uw aluminium constructies. Van technische tekeningen tot alle nodige documentatie voor een vlotte productie, installatie en ingebruiksname. Ze kijken steeds naar het grotere plaatje.
Productie
Ons productieteam schiet uit de startblokken: ze verzamelen alle nodige profielen, verbindingen en toebehoren om te integreren in één passend geheel. Daarna bouwen we uw volledige constructie op in ons atelier. Zo controleren we of alles klopt en er al dan niet nog bijsturing nodig is. Zo bent u zeker van een vlotte installatie bij u ter plaatse.
Installatie ter plaatse of bouwpakket
Onze ervaren plaatsers komen tot bij u om uw nieuwe constructie(s) te installeren en te integreren in uw bestaande processen. Of laat uw aluminium profielen en constructies leveren in een bouwpakket en laat uw eigen techniekers aan de slag gaan. We geven de nodige tekeningen en uitleg mee om de montage te vergemakkelijken.

Werk- en inpaktafels

Ergonomische werk- en inpaktafels om zittend of staand producten te assembleren, bewerken, inspecteren, sorteren of verpakken? U bent bij ons aan het juiste adres voor zowel standaardtafels als maatwerk. En dat voor de beste prijs-kwaliteit, zowel voor prototypes als series van enkele honderden stuks.

Kies voor de juiste tafel die perfect aansluit bij uw activiteiten. Van hoogwaardige werktafels voor productieomgevingen tot inpaktafels voor uw logistieke activiteiten: we luisteren naar wat u zoekt, bekijken uw ruwe schetsen of uitgewerkte tekeningen. Het werkblad is te verkrijgen in hout, kunststof, RVS, volkern, enzovoort. Daarnaast heeft u de keuze uit werkblad met vaste of regelbare hoogte, eventueel elektrisch te bedienen.

Toebehoren zoals een geperforeerde wand voor gereedschappen, ladekasten, doorrolrekken, voorzieningen voor een beeldscherm, toetsenbord, barcodescanner, (label)printer, verlichting en andere benodigdheden maken het aanbod compleet. De mogelijkheden zijn werkelijk oneindig.