Aluminium profielen

Flexibel en snel constructies bouwen in uw productie- of distributieomgeving? Dat doet u met onze aluminium profielen en componenten. Inclusief advies van onze alu-experten!

Garandeer uzelf van een eenvoudige en snelle montage, en maak uw keuze uit ons breed assortiment van profielen. U integreert ze gemakkelijk in uw bestaande processen, machines of robots, of kan ze gebruiken om aluminium constructies zoals werktafels, afschermingen of materiaalrekken te bouwen.

  • Grote voorraad
  • Compatibel met grote merken in de markt
  • Van levering tot installatie ter plaatse
  • Voor meest uiteenlopende toepassingen

Niet zeker welk product u nodig heeft? Bel met een expert ter zake.

Aluminium ISB-profielen

Aluminium ISB-profielsystemen garanderen een eenvoudige en snelle montage, flexibiliteit, betrouwbaarheid en kwaliteit. Ze zijn compatibel met profielen van ITEM en kunnen op maat gezaagd, geboord, bewerkt en/of gemonteerd geleverd worden volgens uw specificaties.

Onze ISB-profielen zijn beschikbaar in formaten van 20x10mm tot 80x160mm. Een breed assortiment aan componenten maakt het aanbod compleet. We werken uitsluitend met standaardprofielen en modulaire componenten waardoor we op een flexibele manier constructies realiseren, afgestemd op uw bedrijf.