Aluminium werk- en inpaktafels

Ergonomische werk- en inpaktafels om zittend of staand producten te assembleren, bewerken, inspecteren, sorteren of verpakken? U bent bij ons aan het juiste adres voor zowel standaardtafels als maatwerk. En dat voor de beste prijs-kwaliteit, zowel voor prototypes als series van enkele honderden stuks.

Kies voor de juiste tafel die perfect aansluit bij uw activiteiten. Van hoogwaardige werktafels voor productieomgevingen tot inpaktafels voor uw logistieke activiteiten: we luisteren naar wat u zoekt, bekijken uw ruwe schetsen of uitgewerkte tekeningen. Het werkblad is te verkrijgen in hout, kunststof, RVS, volkern, enzovoort. Daarnaast heeft u de keuze uit werkblad met vaste of regelbare hoogte, eventueel elektrisch te bedienen.

Toebehoren zoals een geperforeerde wand voor gereedschappen, ladekasten, doorrolrekken, voorzieningen voor een beeldscherm, toetsenbord, barcodescanner, (label)printer, verlichting en andere benodigdheden maken het aanbod compleet. De mogelijkheden voor aluminium werk- en inpaktafels zijn werkelijk oneindig.

Niet zeker welk product u nodig heeft? Bel met een expert ter zake.